fra kr. 700

Umiddelbart er wellness og spa i Polen, måske ikke noget man forbinder med hinanden. Men det er en fejl, for spaophold i Polen er både billigt og godt! Her har jeg fundet et dejligt tilbud til jer, så I kan få wellness og spa i Polen til billige penge.

Hotel Royal Baltic Luxury Boutique ligger kun 150 m fra stranden i badebyen Ustka, der ligger cirka 750 kilometer fra den dansk-tyske grænse. Det er det perfekte rejsemål for en kør-selv–ferie 😉

Hotellet tilbyder elegant interiør, spa-faciliteter samt gratis wi-fi i hallen og restauranten. Samtlige lyse værelser på Royal Baltic er indrettet med varme gyldne og røde farver. De har alle fladskærms-tv med kabel- og satellit-kanaler. Nogle har også balkon med udsigt over granskoven. Hotellet råder over en restaurant, og personalet i receptionen er til rådighed hele døgnet.

Wellness og spa i Polen er både billigt og godt

Skynd jer ind på Hotels.com, hvor I booker jeres spaophold. Jeg har udvalgt datoer i november, men I kan sagtens ændre dette, hvis I ønsker at rejse på et andet tidspunkt.

Hotel Royal Baltic Luxury Boutique ligger mindre end 5 minutters kørsel fra Ustkas centrum. Det er en charmerende kystby, og I kan nyde en gåtur på stranden eller slentre en tur gennem byens gamle bymidte og besøge en af byens caféer.
Mulighederne er med andre ord mange, når I planlægger jeres wellnesstur til Polen på et spaophold. Og husk også, at her rækker jeres penge altså langt i forhold hjemme i Danmark. I kan blive behandlet som konger og dronninger i Polen.

Er I på jagt efter andre former for wellness eller spaophold? Så tag et kig på min side “Spaophold – Holidayguru.dk

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning