Wellness i Slesvig-Holsten

2, 3 eller 4 nætter på hotel med halvpension, massage, velkomstdrink, adgang til sauna m.m.

  • Hotel Ferien Hotel Bad Malente
  • Stjerner
  • Måltider Halvpension
p.p. from kr. 569

Lyst til en aktiv ferie med rig mulighed for at nyde den friske luft, smukke omgivelser og duften af natur? Eller hvad med en afslappende wellnessferie, hvor du kan komme ned i gear, komme i sauna og swimmingpool? På denne ferie fra TravelBird med wellness i Slesvig-Holsten får I mulighed for begge dele!

Ca. halvanden times kørsel fra den dansk-tyske grænse ligger Bad Melente, som er en kurby smukt beliggende mellem Nordsøen og Østersøen. Omkring jer har I Slesvig-Holstens største naturparker med søer og skove, hvilket naturligvis er perfekt, hvis I ønsker at holde en aktiv ferie. I kan vandre, cykle, dyrke vandsport eller stavgang. Det er lækkert at kunne lade batterierne op ved at nyde naturen – her er altså tale om en ferie, hvor I kommer glade og friske hjem igen 😉

Wellness i Slesvig-Holsten

I bliver indkvarteret på Ferien Hotel Bad Malente, der ligger i rolige omgivelser. På hotellet bliver i modtaget med en velkomstdrink, og om morgenen kan I gå ombord i morgenmadsbuffeten og få en god start på dagen, og når det er tid til afslapning og forkælelse kan I benytte både sauna og swimmingpool. Tilbuddet her inkluderer desuden aftensmad samt enten 15 minutters massage eller en times aromabad.

Det er muligt at bo på dobbeltværelse eller enkeltværelse, hvis du rejser alene. Værelserne er udstyret med TV, WiFi, altan eller terrasse samt eget badeværelse.

deal-screenshot

Ferien Hotel Bad Malente1