Wellness og spa i Nordtyskland inkl. morgenmad

Tag kæresten eller veninden med på en forkælelsestur

  • Hotel Wyndham Garden Bad Malente Dieksee
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 396

Tag kæresten eller veninden med på hyggeligt wellnessophold i det nordtyske. Dette firestjernet spahotel, Wyndham Garden Bad Malente Dieksee, ligger kun en kort køretur fra den dansk-tyske grænse, hvad enten I kommer fra Sjælland og øerne eller Jylland.

Hotellet ligger lige ned til Dieksee i den lille by Malente, som er kendt for sine mange kurhoteller. Dette ophold, eksempelvis med en overnatning i næste, er inklusiv morgenmad og wifi og kan bookes fra 396,- ved to personer i et dobbeltværelse via Trivago.dk.

Wellness og spa i Nordtyskland inkl. morgenmad

Det står jer naturligvis også frit for at tage flere overnatninger eller på et andet tidspunkt af året, dog med det forbehold at priserne kan ændre sig.

I bookingen af hotellet kan I vælge, om I vil have udsigt til søen eller til parken. Det er også muligt at overnatte op til tre personer per værelse, eller tage et familieværelse hvor I kan være to voksne og to børn.

Hvis I kommer fra Jylland, eller er friske på en lille køretur, så er det oplagt at køre ind til Outlet-byen i Neumunster, som ligger cirka 50 km væk. Her kan der virkeligt være mange penge at spare designergenstande.

deal-screenshot

Capture