Wellness i Sydtyrol

Minimum 3 overnatninger med adgang til wellness og inkl halvpension

  • Hotel Unknown
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1335

I det nordlige Italien, eller sydlige Tyrol om man vil, ligger noget af den skønneste natur gemt i bjergenes mange kroge. Eksempelvis dette luksuriøse wellnesshotel**** med det meget passende navn, Palace Hotel Ravelli.

Forestil dig at ligge i poolen, mens solen går ned over bjergene?

Du kan med denne deal få minimum 3 nætter inklusiv halvpension, adgang til det 500m2 store wellnessområde samt én 3-retters menu. Hvis du ankommer i sommerperioden, 1. juli til 31. august, så kan du også deltage i den ugentligt BBQ-aften.

Wellness i Sydtyrol med halvpension

Det er på Travelcircus.de, at jeg har fundet dette wellnesstilbud til jer, der som udgangspunktet er et kør-selv-tilbud. Priserne starter fra 1.334,- pr person for 3 nætter i dobbeltværelse.

Mezzana ligger cirka 13 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse. Alternativt kan du flyve til den nærliggende Bergamo-lufthavn. Du kan finde billige flybilletter under mit faneblad “find billige flybilletter“.

I bookingprocessen er der 2 typer af værelser at vælge imellem. På de større familieværelser, kan børn op til 10 år også overnatte gratis sammen med deres forældre.
Alle værelse har en dejlig udsigt over landskabet, og er indrettet i moderne og traditionel italiensk/tyrolsk stil.

OBS: Travelcircus.de er en tysk hjemmeside, men med priser i DKK. Jeg hjælper gerne med at svare på spørgsmål, men kan ikke hjælpe i selve bookingprocessen.

deal-screenshot

deal tyrol