fra kr. 664

Med dette tilbud bliver I forkælet! Wellness i Nordtyskland, nærmere bestemt i den tyske ferieby Boltenhagen, kun 3 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse. Her finder I Iberotel Boltenhagen, der er det perfekte sted, hvis du ønsker at få ladet batterierne op igen. Iberotel Boltenhagen tilbyder luksuriøse oplevelser i naturskønne omgivelser. Du kan selvfølgelig parkere din bil gratis på Iberotel Boltenhagen, og hvis du er interesseret i en dagstur fra hotellet, så er den middelalderlige gamle bydel i Lübeck kun 50 kilometer væk.

Med dette tilbud kan du få minimum 2 nætter i Superior Room for to med balkon og havudsigt samt morgenmad, fri adgang til 1000m² spa-område og fitnesscenter. Pris fra 664,- per person.

Wellness i det nordtyske

Det er på Travelcircus, at du finder dette luksuriøse tilbud. Iberotel Boltenhagen er tæt på den dansk-tyske grænse og giver dig mulighed for at spendere minimum 2 nætter på det lækre hotel der byder på et kæmpe spa-område med swimmingpool, sauna og dampbade samt mere fysisk aktivitet som tennisbaner, fitnesslokale og beachvolleyball. Der er afslapning for alle pengene, og hvis du har brug for frisk luft, så er du bogstaveligt talt lige ved Østersøen. Gå en tur ned af den dejlige marina og se på lystbåde eller få en kop kaffe, mens Østersøen stråler.

Hvis du er til wellness i køreafstand til gode priser, så er wellness i Boltenhagen et perfekt sted at tage hen!

2

deal-screenshot

Capture