Wellnesophold på Himmerland Golf & Spa Resort

1 overnatning på golf & spa resortet med morgenmad, entré til spa og lån af kåbe og tøfler

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
p.p. from kr. 795

Jeg har sådan glædet mig til at skrive om dette spa ophold til jer! Himmerland Golf & Spa Resort er nemlig et af mine yndlings resorter! Spaområdet er super flot indrettet i hvide og perlemorsfarver med et hint af lilla her og der. Så moderne og stilrent – men samtidig føler man sig bare virkelig afslappet. Og deres sauna er simpelthen for lækker! Men alt det og meget mere kan I selv opdage og nyde med dette tilbud fra DuGlemmerDetAldrig.dk. Tilbuddet er nemlig et gavekort til et wellnessophold på Himmerland Golf & Spa Resort. Her får I en overnatning i et lækkert værelse med udsigt, morgenmadsbuffét, entré til spaområdet og fitnesscenteret samt lån af håndklæde, kåbe og tøfler (som er SÅ bløde). Prisen for en overnatning starter ved 795,- per person.

Wellnesophold på Himmerland Golf & Spa Resort

Gavekort gælder i to år fra købsdato med en pris fra 795,- pr. person via DuGlemmerDetAldrig.dk. Det er muligt at købe gavekort for op til 10 personer af gangen, så I kan komme afsted alle veninderne.

Hele oplevelsen kan nydes midt i det smukke nordjyske landskab tæt på Aalborg.

deal-screenshot

Capture