Weekendtur til København

Minimum 1 overnatning på Hotel Copenhagen Strand

  • Hotel Hotel Skt. Petri
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 558

Restauranter i verdensklasse, masser af seværdigheder og et hav af shoppingmuligheder. Masser af mennesker rejser til København hver dag for at udforske vores hovedstad.  Hvis det er efterhånden er lidt tid siden, du sidst besøgte vores hovedstad, burde du gøre det samme. Og gør det gerne i stil. Jeg har nemlig fundet et rigtig godt tilbud på en weekendtur til København med overnatninger på det moderne og nordisk indrettede 4* hotel Copenhagen Strand.

Weekendtur til København

Jeg har fundet dette lækre tilbud på en weekendtur til København via Hotelspecials.dk. Med dette tilbud skal du bo på det lækre og moderne indrettede hotel Copenhagen Strand. Hotellet er indrettet i en flot nordisk stil. Selvom dette tilbud er uden morgenmad, kan du tilvælge dette i bookingprocessen. Morgenmaden serveres som buffet, og er åben fra 6:30 – 10:00. Du kan også leje en cykel på hotellet, så du kan udforske byen på to hjul.

Hotellet ligger tæt på både Nyhavn, Amalienborg, Kongens Nytorv og Strøget, så på den måde har du en super placering til din storbyferie og weekendtur til København.

deal-screenshot

deal-hotel-KBH