fra kr. 926

På udkig efter en romantisk tur til København her i efteråret? Hvad med en overnatning på det firestjernet hotel Phoenix Copenhagen, hvor I kan overnatte i rent luksus? Lige nu kan du via Trivago booke dit ophold med 2 nætter i slutningen af marts og spare over en tredjedel af prisen. Morgenmaden kan tilkøbes.

Dette super elegante hotel har sine rødder tilbage fra år 1680 og designet er inspireret af Louis XVI, men bare rolig hotellet blev nyrenoveret så sent som i marts dette år. Charmen fra sin fortid er dog stadig til stede på dette elegante hotel i København.

Romantiske København

Jeg er selv fra det jyske og bliver altid imponeret, når min vej af og til går forbi vores hovedstad. En gåtur langs kastellet, en tur forbi Amalienborg og en snak med den lille havfrue – alt dette er muligt indenfor ganske få skridt med et ophold på hotel Phoenix Copenhagen.

Men København kan jo byde på mere end det. Hvad med en tur i Operaen, Det Kongelige Teater eller Tivoli, som stadig har åbent på denne tid af året? Én ting er sikkert, du vil ikke kede dig i København, uanset om du er til indendørs eller udendørs aktiviteter.

2 nætter på hotel Phoenix Copenhagen

 

deal-screenshot

køben
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning