fra kr. 1066

På udkig efter en romantisk tur til København her i efteråret? Hvad med en overnatning på det firestjernet hotel Phoenix Copenhagen, hvor dine nærmeste naboer er kongefamilien på Amalienborg? Lige nu kan du via Trivago booke dit ophold med 2 nætter i en oktoberweekend og spare næsten en tredjedel af prisen, eksempelvis 14-16. oktober. Morgenmaden er inkluderet.

Dette super elegante hotel har sine rødder tilbage fra år 1680 og designet er inspireret af Louis XVI, men bare rolig hotellet blev nyrenoveret så sent som i marts dette år. Charmen fra sin fortid er dog stadig til stede på dette elegante hotel i København.

Romantiske København

Jeg er selv fra det jyske og bliver altid imponeret, når min vej af og til går forbi vores hovedstad. En gåtur langs kastellet, en tur forbi Amalienborg og en snak med den lille havfrue – alt dette er muligt indenfor ganske få skridt med et ophold på hotel Phoenix Copenhagen.

Men København kan jo byde på mere end det. Hvad med en tur i Operaen, Det Kongelige Teater eller Tivoli, som stadig har åbent på denne tid af året? Én ting er sikkert, du vil ikke kede dig i København, uanset om du er til indendørs eller udendørs aktiviteter.

2 nætter på hotel Phoenix Copenhagen med kongefamilien som nabo

 

deal-screenshot

capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning