Weekendophold på Møn med halvpension

1 eller 2 overnatninger på Hotel Præstekilde inkl. morgenbuffet, 2-retters middag og velkomstkurv

  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 579

Blandt alle disse deals til udlandet er det nemt at glemme vores eget skønne land. Med denne deal fra Travelbird kan du billigt tage på weekendophold til en af Danmarks mest alsidige øer. Her finder du den enestående Møns Klint, middelalderhistorie, gode butikker og friske, lokale råvarer.

På Møn er der massere af muligheder for at opleve det bedste af den danske natur og historie. At tage på udflugt til Møns Klint og opleve de imponerende kalkskranter, der er op til 128 meter høje, er et must. Udover klinten, finder I på Møn også  nogle af Danmarks skønneste badestrande. Møns ældre kirker i Elmelunde, Keldby og Fanefjord Kirke er berømte for deres kalkmalerier og er også et besøg værd. Derudover byder Møn på museer, musikbegivenheder og et lokalt bryghus og gin-destilleri.  Hovedbyen Stege er rig på Møns historie og har tydelige spor tilbage til middelalderen. Det er f.eks. her, man finder Nordens mest velbevarede fæstningsanlæg. I Stege finder man også spændende butikker og gode restauranter, der går op i at bruge øens lokale råvarer.

Weekendophold på Møn med halvpension

I bor på det charmerende Hotel Præstekilde, der ligger  i landlige omgivelser kun 15 minutters kørsel fra Møns Klint. I er dog samtidigt ikke mere end 7 minutters kørsel fra hovedbyen Stege. En 2-retters middag samt morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen og bliver serveret i hotellets restaurant, der går meget op i at tilberede deres retter med årstidens friske råvarer. Hotellet har en smuk udsigt over kystlagunen Stege Nor og ligger tæt på golfbanen, hvis der skulle være nogle golf-entusiaster i blandt os.

deal-screenshot