fra kr. 330
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Helsingborg er en hyggelig svensk by og en dejlig by at tage på weekendtur i. Du kan slentre rundt på havnefronten og se Dunkers Kulturhus, som er helsingborgs kulturelle center, der er tegnet af den danske arkitekt Kim Utzon og rummer blandt andet  kunstmuseum, teaterscene, koncertsal, kulturskole og Helsingsborgs turistbureau. Du kan også tage forbi Helsingsborgs koncerthus og symfoniorkester. Rådhuset er også et besøg værd. Når ja, og så er strandene i Helsingborg også ret fine, hvis du får lyst til en gåtur på stranden.

Jeg har fundet det 4* hotel Clarion Grand Hotel Helsingborg på Hotelspecials. Hotellet ligger på Stortorget i centrum, og der er kun 200 meter til havet.

Billig weekend i Helsingborg

Clarion Grand Hotel har sit eget spa, hvor du kan nyde en japansk spaoplevelser. Du kan også få afslappende behandlinger (mod betaling), der er afslappende for både krop og sjæl. Hotellet har også en restaurant – Køkken & Bord, der er en konceptrestaurant skabt af kokken Marcus Samuelsson og tilbyder smagsoplevelser fra Manhattan, tilberedt med skandinaviske ingredienser. Her kan du eksempelvis nyde en god frokost, en drink i baren eller en tre retters menu.

Hotel Clarion Grand Hotel blev grundlagt i 1926 og er i årenes løb blevet et af Sveriges mest klassiske hoteller.

 

deal-screenshot

Capture