Weekend i Berlin

Weekend i Berlin på central hotel inkl. adgang til pool

  • Hotel Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 825

Cool, charmerende, rå, smuk, flirtende, spændende, vild og meget, meget mere. Berlin er sin egen, og det er ikke uden grund, at Berlin er et af de mest populære rejsemål blandt danskerne.

Derfor bliver jeg også glad, når jeg finder hoteller, der kan danne de perfekte rammer for en weekend i Berlin.

Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade ligger kun 600 meter fra Tiergarten Park og Kurfürstendamm, og kvarteret omkring Potsdamer Platz ligger bare en kilometer derfra. Værelserne er indrettet i en moderne stil med panoramavinduer. Der er desuden fladskærms-tv, minibar, gratis wi-fi og stort badeværelse. Hotellets Spa & Fitness-lounge byder på flere forskellige saunaer samt et moderne fitnesslokale. Der serveres en stor morgenbuffet hver dag på morgenmadsrestauranten Elements. Og hvis I har lyst til at spise frokost eller aftensmad på hotellet, så kan I gøre det i den stilfulde Ellipse Lounge. Man kan desuden nyde drikkevarer og snacks i den legendariske Harry’s New York Bar.

Fra hotellet er der 2 minutters gang til et stoppested for den populære sightseeing-bus 100, og metrostationen Nollendorfplatz ligger 10 minutters gang derfra.

Weekend i Berlin

Det er på Trivago.dk, at jeg har fundet dette hotel. Weekenden, jeg har valgt, er fra fredag den 21. oktober – søndag den. 23. oktober. Men det er selvfølgelig muligt at ændre rejsedatoerne, hvis I ønsker at opleve en weekend i Berlin på et andet tidspunkt 😉

Og hvis I ønsker at flyve til Berlin, så kan I finde flybilletter her: København – Berlin, Billund – Berlin og Aalborg – Berlin.

BEMÆRK: Prisen er baseret på 2 overnatninger i dobbeltværelse på de udvalgte datoer. Datoerne kan ændres, hvis I ønsker at rejse på andre tidspunkter, ligesom I også kan vælge andre værelsestyper end dobbeltværelse. Vær opmærksom på, at prisen godt kan variere.

 

deal-screenshot

sheraton-berlin1