fra kr. 704

Hvis du leder efter en ferie, hvor der er fokus på voksentid, så er der her det perfekte hotel dertil: Barceló Estepona Thalasso Spa, der kun indkvarterer voksne.

Hotellet ligger mellem Puerto Banús og Estepona på den spanske kyst. Hotellet råder over spacenter, udendørs pool og gratis wi-fi. Hvis du har brug for flere argurmenter for at booke dette luksuriøse hotel, så blot se på disse smukke billeder derfra.

lusus spansk
Kilde: Trivago
lususks spansk
Kilde: Trivago

Voksenhotel på den spanske kyst tæt ved Malaga

I finder hotellet ved at klikke ind på Trivago. Barceló Estepona Thalasso Spa’s (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 378 anmeldelser) værelser har aircondition, moderne indretning, terrasse, satellit-tv og minibar. Det tilhørende badeværelse har badekar eller bruser.

I spaet har du både mulighed for at få massage, tage en tur i et dynamisk bassin eller tyrkisk bad, sauna og et udvalg af skønhedsbehandlinger.

Hotellets restaurant serverer en buffet og sund à la carte-gourmetmenu, og der er også en poolbar, hvor du kan nyde et glas vin eller en cocktail. Derudover er der en døgnåben reception, hvor hotellets personale står til din rådighed.

luks span
Kilde: Trivago

 

 

 

deal-screenshot

lus scre span
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning