Vinterferie i egen snehytte i Norge

Familieferie med 4 eller 6 overnatninger i egen 8- eller 12-personers hytte

  • Hotel Gomobu Fjellstue
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 3419

Er I på udkig efter en hyggelig familieferie i uge 7, hvor skolerne holder vinterferie? Så er her et rigtig godt tilbud på en kør-selv ferie til Valdres-regionen i Norge, hvor I kommer til at bo i jeres egen hytte. Valdres-regionen er kendt for sine smukke vinterlandskaber med dybe dale i syd og betagende bjergkæder i nord. I kommer til at bo i Fjeldlandsbyen Vaset, der er et af de mest naturskønne områder i regionen samt ligger tæt på Vaset-skiområde. Fra jeres hytte kan I derfor prøve kræfter med alverdens udendørsaktiviteter – hvad end det indebærer at leje et par ski, et snowboard eller et par skistøvler til en gang snevandring. Efter en aktiv dag i sneen, kan I hygge i jeres egen hytte, der er udstyret med pejs og brætspil.

Vinterferie i egen snehytte i Norge

Med dette tilbud fra Travelbird kommer I til at bo på hotellet Gomobu Fjellstue, der udlejer en række hytter i den fjeldlandsbyen Vaset. Ved hytterne finder I derfor en legeplads, en restaurant og en bar. Hotellets personale er meget behjælpelige med at udpege de bedste vandreruter og sælger også liftkort til Vaset-skiområdet, hvis I får lyst til at stå på ski.

Hytterne har alle eget køkken med opvaskemaskine, køleskab, fryser og komfur. Derudover er hytterne også udstyret med en pejs, privat sauna og badeværelse samt gratis wi-fi.

I kan selv vælge, om I får brug for en 8- eller 12-personers hytte.

deal-screenshot