Med dette rejsetilbud kommer du til at opleve det naturskønne og maleriske smukke Alsace. Regionen Alsace i Frankrig er især kendt for sine vine, og det er også omdrejningspunktet for denne ferie.

Tilbuddet inkluderer 1 x vinsmagning, hvor I får mulighed for at smage på nogle af de vine, der er skyld i områdets gode renommé. Derudover er 1 x 4-retters middag på Restaurant L’Alexain, der er placeret 5 minutters gang fra hotellet, også en del af pakken.

Udover skøn mad og vin, så er Alsace også indbegrebet af smuk natur. Byen Niederbronn-les-Bains, hvor jeres hotel er beliggende, ligger i en regionale naturpark i den nordlige del af bjergkæden Vogeserne. Så der er masser af mulighed for vandretur eller cykeltur i naturparken. F.eks. kan I bestige Le Grand Wintersberg, der med sine 581 meter er områdets højeste bakke. Herfra er der en fantastisk udsigt ud over vinmarker, skove og de franske landsbyer. Hvis I er historie-interesseret, så kan I gå på opdagelse på et af de mere end 30 slotte, der ligger spredt i det nordlige Vogesere.

Har I brug for forkælelse, så er jeres hotel placeret tæt på de termiske bade. Det kan især være dejligt efter en lang dag, hvor I har været aktive i naturen. I Niederbronn-les-Bains finder I også kasinoet Casion Barrière, så man må sige, at der er aktiviteter for enhver smag!

Vinferie i Alsace

Vin, natur og afslapning i en skøn kombination – det lyder dejligt, gør det ikke? Du kan på Travelbird.dk finde rejsetilbuddet, der inkluderer hotel, morgenmad, vinsmagning og en 4-retters middag.

Overnatning er på L’Alexain Wellness Hotel, der ligger i centrum af  Niederbronn-les-Bains i det nordøstlige Alsace, midt i den regionale naturpark og ca. 45 minutters køretur fra Strasbourg. Fra den dansk-tyske grænse tager køreturen ca. 9 timer i bil og fra København godt 12 timer.

I kan også finde flybilletter til lufthavnen i Strassbourg, som ligger cirka 65 km fra hotellet. Find dem på Momondo.dk.

I tilbudet er der også morgemad, så I kan nyde hotellets morgenmadsbuffet inkl. Crèmant. Værelserne er indrettet med eget badeværelse, tv og telefon. Wi-fi kan benyttes gratis i fællesområderne på hotellet.

deal-screenshot

alsace deal
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning