Vildt billigt luksus hotel i Istanbul

Overnat på 4* hotel i Istanbul med super lave priser!

p.p. from kr. 49

Det lyder næsten for godt til at være sandt – men den er god nok! Lige nu kan du bo på det super lækre 4* Atasehir Palace Hotel i Istanbul fra kun 49,- pr nat! Jeps, så du kan overnatte på vildt billigt luksus hotel i Istanbul!

Istanbul kan du gå på opdagelse i byens gamle kvarterer, og udforske de mange markedboder. Eller du kan smage på det lækre tyrkiske køkken på en af byens utallige restauranter. Og selvfølgelig skal du besøge den vidunderlige Sultan Ahmet Moské, der er en af byens mest kendte varetegn.

Vildt billigt luksus hotel i Istanbul

Dette tilbud tager udgangspunkt i det super billige og 4* hotel Atasehir Palace Hotel i Istanbul, hvor du kan bo for kun 49,- per nat! Du får endda morgenmad med i købet. Atasehir Palace Hotel er som sagt et 4* hotel, og det ligger tæt på byens mange seværdigheder og også tæt på offentlig transport. Hotellet har lækre faciliteter og har bl.a. en lækker restaurant tilknyttet. Og det er også her du kan nyde den medfølgende morgenmad.

På vores fly finder side kan du finde billige flybilletter til Istanbul. En returbillets pris ligger på omkring 1220,- pr billet. Det virker måske en smule dyrt – men den samlede pris for rejsen er jo virkelig lav pga. det billige hotel i Istanbul.

deal-screenshot