fra kr. 1269

Ferie er lig med afslapning. Og afslapning kan sagtens kombineres med smukke vandreture og frisk bjergluft. Med denne ferie kommer du til et sandt vandreparadis! Om vinteren er Saas Grund i Schweiz en populær ski-destination, men om sommeren forvandles det til et skønt område for vandreglade og naturentusiaster. Saas Grund er beliggende 1500 meter over havets overflade, og langs de mange vandre- og cykelruter kan man opleve strømfyldte floder, fantastisk natur og bjergsøer så rene, at du kan fylde din drikkedunk med vandet herfra. Og det er netop her, at denne rejse tager dig til.

Rejsen inkluderer 4, 5 eller 8 på Hotel Bergheimat & Moonlight, der ligger i centrum af Saas Grund knap 4 timer fra Zürich. Køreturen hertil fra den dansk-tyske grænse tager cirka 14 timer. Hotel Bergheimat & Moonlight består af to huse, som begge har reception, TV-stue, terrasse og elevator. Opholdet er inklusiv halvpension (morgenmad og 3-retters middag med salatbar), og jeres måltider serveres i restauranten, som er beliggende i Bergheimat. Den indendørs swimmingpool, som I har gratis adgang til fra midt juni til midt september, er placeret i bygningen Etoile, 10 meter fra hotellet.

Vandreferie i Schweiz

Lyder vandreferie i naturskønne omgivelser så flotte, at de kunne være på et postkort, som noget for dig, så klik ind på Travelbird.dk. Her finder du rejsen, der indkvarterer dig på Hotel Bergheimat & Moonlight.

I kan vælge mellem dobbelt- og 3-personersværelser. Begge typer har privat badeværelse, TV samt en altan eller terrasse. Mod gebyr er det muligt at benytte sig af wi-fi.

vandretur
Byen Saas Grund er placeret i naturskønne omgivelser

 

 

 

 

deal-screenshot

schweiz sreen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning