fra kr. 821

Prag er en skøn by, der byder på masser af oplevelser og seværdigheder. Her har jeg fundet det perfekte hotel, så du er sikret forkælelse og luksus, når du besøger byen.

Corinthia Hotel Prague (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 2478 anmeldelser) er et 5-stjernet luksushotel, der er beliggende tæt ved Kongrescenteret i Prag. Hotellet tilbyder en lang række faciliteter såsom 3 restauranter, spa, indendørs pool og gratis afhentningsservice fra togstationen. Derudover er der motionscenter, og det er muligt at tilkøbe morgenmad.

Tilbud på luksushotel i Prag

Det er på Hotels.com, at du finder tilbuddet. Corinthia Hotel Prague er placeret 0,4 kilometer fra Kongrescenteret i Prag og 0,8 km fra slottet Vyšehrad, Når du besøger byen, vil jeg anbefale dig at tage en gåtur i den historiske bydel, der er på Unescos Verdensarvsliste. Her bevæger du dig igennem snørklede gade og fascinerende arkitektur, og det er også her, du vil finde Karlsbroen – Prags vartegn. Prag er også kendt for sin billige og  gode øl, og der findes massevis af værthuse og barer i byen, hvor du kan få slukket tørsten. Hvis du vil opleve den fascinerende udsigt over Prag, så findes der bl.a. en udsigtspost ved Petrin. Her kan du komme til med kabelbane.

prag_hotel
Kilde: Hotels.com

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning