fra kr. 1638

Drømmer I om at bo på et virkeligt lækkert hotel i de østrigske alper med adgang til en naturligt opvarmet badesø, mad og vin af  højeste kvalitet samt en base til enten ski- eller vandreferie? Ja, så er jeres hotel lige her. Dette Chalet am Leitenhof er virkeligt noget af det mest lækre, jeg længe har set. Og så er det endda også til en rimelig pris, der er til at betale.

I overnattet for 1636 pr. nat i et dobbeltværelse, og så er morgenmaden også inkluderet. Det samme er lån af cykler og parkeringsmulighederne.

Termisk pool i Østrig

Lige i udkanten af dette chalet-kompleks finder i den 300 m2 store termisk opvarmede pool, som uden tvivl er det største trækplaster ved dette lækre hotel. Men I må heller ikke snyde jer selv for en middag og vin på hotellets restaurant, som virkeligt får fine ord med på vejen af brugerne på Tripadvisor.

I kan komme dertil med eksempelvis bil, det er omkring 10 timer fra den dansk/tyske grænse. Eller flyve til enten München, Innsbruck eller Salzburg – alle tre byer ligger cirka halvanden time væk fra hotellet i offentligt transport/bil. I retter bare dato og lufthavn til via Momondo, som det passer jer.

deal-screenshot

capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning