fra kr. 659

Er du til golf? Så er du helt sikkert også til denne ferie, der tager dig til den svenske golfkyst.

2 eller 3 dage på Best Western Hotel Karlshamn inkl. halvpension, wellness og greenfee til Karlshamns golfklubb. Pris fra 659,- pr. person.

I bor på Best Western Hotel Karlshamn, og 10 minutters kørsel herfra ligger Karlshamns golfklubb, der byder på to 18-huls baner. Golfbanerne er omgivet af nåle- og løvskov, og ved hul nr. 15 kan I nyde udsynet til den rislende Mørrum Å. Der er masser af udfordringerne uanset niveau. Den gamle bane er den mest udfordrende, mens den nye bane er smallere, hvilket gør det sjovt for golfspilleren, der gerne vil finde genveje. Der er også åbent for Pay & Play (hul 1-9). Afhængigt af længden på jeres ophold, har I 1 eller 2 dages greenfee til golfklubben.

Byen Karlshamn ligger i Blekinge – omkring 2 timers kørsel fra København. Det er et skønt område, hvor I kan nyde den skønne, svenske natur. Tæt herved finder I den smukke skærgård, der inviterer til lange gåture, og hvis I har mod på at prøve kræfter med fiskeri, så kan I gøre det i  floden Mieån.

Svensk golfferie 2 timers kørsel fra København

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne golfferie.

Jeres hotel ligger ca. 3 kilometer fra centrum af Karlshamn og er nær E22, så det er let at komme hertil. Opholdet er inklusiv halvpension, så I kan se frem til en god omgang morgenmad, der gør jer klar til dagens udfordringer. Når I vender tilbage til hotellet igen, kan I nyde en 2-retters middag lavet med lokale råvarer. I har også adgang til hotellets wellness-område (sauna, inderdørs pool og fitness-rum), så forkælelsen er i top!

I kan vælge mellem dobbeltværelse eller Superior dobbeltværelse:

Dobbeltværelserne er 18 m² store og er indrettet med to enkeltsenge eller en dobbeltseng, TV, gratis wi-fi, skrivebord. lænestol samt eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Superior dobbeltværelserne har ligeledes gratis wi-fi og råder desuden over LCD-TV, en Dolce Gusto kapsel-kaffemaskine samt badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Sengen er fra svenske Youbed, og I kan selv styre sengens hårdhed og justere madrassen til at have den optimale pasform.

closeup shot of golf ball with golf club right before tee off

 

 

 

deal-screenshot

sverige
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning