fra kr. 514

Wroclaw er hurtigt blevet et populært rejsemål i Europa. Med dens mange broer har den fået kælenavnet “Polens Venedig”, og der er mange broer – omkring 300 af dem som forbinder de 12 øer som Wroclaw ligger på. Gaderne er spækket med cafeer, butikker og barer, og det er klart værd at huske kameraet hvis I skal afsted! Wroclaw er en super spændende by, og er Europæisk Kulturhovedstad her i 2016. Byen har vigtige historiske seværdigheder, smukke monumenter og en hyggelig gammel bydel som I kan gå på opdagelse i. I kan fx. besøge den idylliske botaniske have og slå et smut fordi det gamle rådhus, som er bygget i smuk gotisk stil og er en stor artefakt i den polske historie.

Storbyferie til Wroclaw

Det er på Travelcircus.de jeg har fundet dette hotel i Wroclaw. Hjemmesiden er på engelsk men det er meget simpelt at bestille.

I bor på det 4-stjernede Best Western Plus Q Hotel Wrocław, som ligger i centrum af Wroclaw. Hotellet har en dejlige restaurant som serverer mange forskellige retter, og der er også en bar. Hotellet har også et fitnessrum, kæledyr er tilladt og det er sågar tilgængeligt for kørestolsbrugere. Jeres værelse er et 22 kvm stort dobbeltværelse, som har TV, skrivebord, telefon, mulighed for at lave te og kaffe, og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Med i denne deal er en guidet tur rundt i Wroclaw hvor I kommer igennem nogle af byens bedste seværdigheder, og lære om byens turbulente historie. Turen tager ca 3 timer.

wroclaw1

2 nætters ophold på Best Western Plus Q Hotel i Wroclaw inkl morgenmad og en guidet tur rundt i byen

deal-screenshot

wroclawsnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning