fra kr. 619

Milano! En af Italiens bedste byer, hvis I spørger mig. Her venter gelato, mode, arkitektur, kultur og kunst. Kontrasterne i bybilledet viser alt fra den gotiske Duomo di Milano til moderne højhuse, og fra små, hyggelige tøjbutikker til store, internationale modehuse. Selvom byen oser af historie og fortidens store personligheder, så er Milano også en moderne metropol, hvor I kan lade jer inspirere af de nytænkende og innovative tendenser indenfor mad, mode og kunst.

Skøn storbyferie til Milano

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne kør-selv storbyferie til Milano.

I bor på det 4-stjernede hotel ADI Doria Grand Hotel som ligger 5 minutters gang fra shopping og offentlig transport. Hotellet ligger på en stille gade med begrænset trafik. Der er både restaurant og bar på hotellet, hvor I får serveret morgenmad om morgenen, og hvor I kan slappe af med en forfriskende drink om aftenen. Værelset I bliver indkvarteret på er rummelig og komfortabelt. Der er TV, aircondition og gratis WiFi og privat badeværelse med toilet, bad, hårtørrer og toiletartikler.

Denne deal indeholder også en adgangsbillet pr. person til Milanos domkirke, også kendt som Duomo di Milano, som er et must-see. Det tog næsten 5 århundreder at bygge dette enorme mesterværk, og med en højde på 108 meter er det den største kirke i Italien. I får desuden adgang til det arkæologiske område, Duomo museet samt døbefonten.

3-5 dage på ADI Doria Grand Hotel i centrum af byen inkl. morgenmad og 1x adgang til Duomo og Duomo Museet

deal-screenshot

Milanosnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning