fra kr. 739
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Berlin er en by, man aldrig bliver træt af, og der er altid noget nyt at udforske! På denne storbyferie til Berlin kan I få en velfortjent pause fra hverdagen i skønne omgivelser i byen. Hvad enten I er i humør til kunst, kultur, musik, historie, shopping eller blot vil slentre nogle ture og se jer omkring, er Berlin perfekt!

Jeg har fundet dette tilbud på en ferie i Tysklands hovedstad på Travelbird.dkI kan frit vælge imellem to, tre eller fire nætter – opholdet er med morgenmad, og flybilletten er også inkluderet.

Storbyferie til Berlin

I bliver indkvarteret på det firestjernet Mercure Hotel Berlin ZentrumIndlogeringen sker på et dobbeltværelse med enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng.
Opholdet er inklusiv morgenmad, som bliver serveret i hotellets restaurant, hvor I også kan nyde en kold øl sidst på dagen efter sightseeing i Berlin.

Læs også: Tips til en weekendtur i Berlin

deal-screenshot

berlin