fra kr. 209

Prag er en skøn by, der byder på masser af oplevelser og seværdigheder. Og med dette tilbud bor I på et fint hotel i god afstand til byens attraktionerne – Tag f.eks. på en gåtur i den historiske bydel, der er på Unescos Verdensarvsliste. Her bevæger du dig igennem snørklede gade og fascinerende arkitektur, og det er også her, du vil finde Karlsbroen – Prags vartegn. Prag er også kendt for sin billige og  gode øl, og der findes massevis af værthuse og barer i byen, hvor du kan få slukket tørsten. Hvis du vil opleve den fascinerende udsigt over Prag, så findes der bl.a. en udsigtspost ved Petrin. Her kan du komme til med kabelbane.

Hvis du vil have flere tips til byen, så tjek min artikel: ‘Prag – tips til den perfekte weekend i den tjekkiske hovedstad‘.

Storbyferie i Prag

Det er på Travelcircus, at du finder hoteltilbuddet.

I kommer til at bo på Plaza Alta Hotel Prague, der tilbyder en afslappet atmosfære og dejlig, central placering i byen. Hotellet råder over moderne fitnessfaciliteter, og jeres ophold er inklusiv en lækker morgenmadsbuffet. En god dag starter med en god morgenmad, og hotellet tilbyder et lækker sortiment af forskellige retter og frisk frugt og saft, så du har alt, hvad du behøver for et nærende morgenmåltid.

Køreturen til Prag tager cirka 7 timer fra den dansk-tyske grænse, hvis I heller vil flyve, så kan I finde en afgang lige her!

Charles bridge and Prague castle from Old town

 

 

 

deal-screenshot

prag
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning