Tag bilen eller toget over Øresund og tilbring en hyggelig weekend væk hjemmefra. Malmø byder på fantastiske kunstudstillinger og musseer, og for den modebevidste er der et kæmpe udbud af skandinaviske designerbutikker med tøj og møbler. Jeg kan desuden anbefale at tage på kanalrundfart i byen og se den spændende by fra havet. Herfra kan I se nordisk arkitektur, når den er bedst, samt smukke parker og caféerne langs kanalen.

Malmøs andre attraktioner inkluderer blandet andet koncerthuset Malmø Live, som altid har et stjernespækket program indenfor scenekunst og musik. Derudover er der kunstmuseerne Moderna Museet og Malmø Konsthall samt byens mange flotte parker. Har du brug for mere inspiration til din tur til Malmø, kan du læse min rejseguide til Malmø.

Påskeferie i smukke Malmø

Med dette tilbud fra Trivago.dk, får I en overnatning fra lørdag til søndag i Påsken fra bare 296,- pr. person ved to personer i et dobbeltværelse. Det er det 4* Radisson Blu Malmo, som slår dørene op for jer.
Naturligvis kan I også vælge andre datoer på Trivago med det forbehold at prisen kan ændre sig.

Dette tilbud er et kør-selv tilbud. En tur over Øresundsbroen koster 345 kroner, hvis du køber billetten online. Har du et BroPass er det endnu billigere.