Tag bilen eller toget over Øresund og tilbring en hyggelig weekend væk hjemmefra. Malmø byder på fantastiske kunstudstillinger og musseer, og for den modebevidste er der et kæmpe udbud af skandinaviske designerbutikker med tøj og møbler. Jeg kan desuden anbefale at tage på kanalrundfart i byen og se den spændende by fra havet. Herfra kan I se nordisk arkitektur, når den er bedst, samt smukke parker og caféerne langs kanalen.

Malmøs andre attraktioner inkluderer blandet andet koncerthuset Malmø Live, som altid har et stjernespækket program indenfor scenekunst og musik. Derudover er der kunstmuseerne Moderna Museet og Malmø Konsthall samt byens mange flotte parker. Har du brug for mere inspiration til din tur til Malmø, kan du læse min rejseguide til Malmø.

Miniferie eller kærestetur i smukke Malmø

Med dette tilbud fra Travelbird, får du 1, 2 eller 3 nætter på det hyggelige Hotel Garden****, der ligger centralt i Malmø. Her er du kun 250 meter fra Stortorget, og den nærmeste togstation, Centralstationen, ligger ca. 700 meter væk.

Dit ophold her inkluderer en daglig morgenmad, der nydes i hotellets egen restaurant. Udover en restaurant inkluderer hotellets faciliteter blandt andet et fitnessrum, en sauna samt en fin tagterrasse og en grøn have.

Du kommer til at bo i et lyst dobbeltværelse med eget badeværelse.

Dette tilbud er et kør-selv tilbud. En tur over Øresundsbroen koster 345 kroner, hvis du køber billetten online. Har du et BroPass er det endnu billigere.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning