fra kr. 739

Pris i påsken: 1.169,-

Hamburg er en af de mest populære destinationer at besøge for os danskere, og nu kan du få en storbyferie i Hamburg på firestjernet hotel til en yderst favorabel pris. 2-3 overnatninger inklusiv morgenmad hver dag samt 1 Hamburg Kort pr. person – til byens offentlige transport – er med i prisen, der starter fra 739,- pr. person.

Lige kan I spare næsten en fjerdedel af prisen på denne deal fra Travelbird.

Hotellet ligger i kvarter Horn, nordøst for centrum. Men med få minutters gang til nærmest u-bahn, så kan I hurtigt komme ind til centrum.

Storbyferie i Hamburg på firestjernet hotel

I skal næsten unde jer selv at gå til tops på jeres hotel, NH Hamburg Horner Rennbahn, hvor I fra tagterrassen kan nyde udsigten med en drink. I kan også benytte jer af hotellets spa og sauna område eller tage en tur i fitnessrummet.

Hvis du mangler lidt inspiration til, hvad du kan lave på en miniferie i Hamburg, så kan du læse min artikel “Hamborg – de bedste tips til en weekendtur

Jeg kan især anbefale et besøg i Miniatur Wunderland Hamborg, som ligger ved det skønne havneområde. Her kan du opleve nærmest hele verden bygget i en miniture udgave. Det er ikke uden grund, at det er en af Tysklands mest besøgte seværdigheder.

1

deal-screenshot

hambiorg
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning