fra kr. 738

Storbyferie i Hamborg. Det lyder ikke dårligt vel? Hamborg er en populær destination for storbyferie, og den næststørste by i Tyskland tilbyder sine turister et skønt miks af kulturelle seværdigheder, kunst, maritim stemning og farverige oplevelser.

I Hamborg er der masser at give sig til. Besøg den berømte og berygtede Reeperbahn, byens måske mest kendte gade, hvor nattelivet udfolder sig. Barokkirken St. Michaelis er Hamburgs signaturvartegn. Kirken har plads til 3.000 personer, og hvis man ønsker at opleve en af byens bedste udsigter, så kan man tage turen op i kirkens tårn via en elevator. Man kan også gå op af de 452 trappetrin, så får man, udover en høj puls, også mulighed for at se tårnets klokker og tårnurets mekanik helt tæt på. Elsker du at shoppe, så er du kommet til den helt rigtige by. Der er både shoppingcentre som Kaisergalerie, Karlstadt og Europa Passage, men I må ikke gå glip af hovedgaden Moenckebergstrasse, hvor alverdens mærkevarer kan købes. Hvis du er på udkig efter vintage og mindre butikker, så smut en tur forbi Marktstrasse.

Læs også: ‘Hamborg – de bedste tips til en weekendtur

Storbyferie i Hamborg

Det er på Travelcircus.de, at du finder hoteltilbuddet. Hjemmesiden er på tysk, men det skal ikke afskrække jer fra at benytte hoteltilbuddet. Prisen er i danske kroner, og det er let at navigere rundt på sitet.

I bliver indkvarteret på Holiday Inn Hamburg City Nord, der åbnede sine døre oktober 2017. Hotellet ligger lige ved den store Stadtpark og tæt på s-banen stationen Alte Wöhr, hvor toget kan tage jer in til hovedbanegården på 20 minutter

I bor på et dobbeltværelse med gratis WIFI, te- og kaffefaciliteter samt badeværelse med bruser eller badekar. Morgenmadsbuffeten er inkluderet i opholdet på minimum 2 nætter med en pris fra 738,- pr. person.

deal-screenshot

Capture4
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning