fra kr. 439

Storbyferie i Hamborg. Det lyder ikke dårligt vel? Hamborg er en populær destination for storbyferie, og den næststørste by i Tyskland tilbyder sine turister et skønt miks af kulturelle seværdigheder, kunst, maritim stemning og farverige oplevelser.

Og jeg har fundet et godt hoteltilbud til jer, der ønsker at tage en tur til byen! I bor 1-3 nætter på Park Inn by Radisson Hamburg Nord, der er placeret udenfor byens centrum, og i tilbuddet er også inkluderet morgenmadsbuffet, fri parkering, gratis wi-fi og havnerundtfart i Hamborg havn. Prisen er fra 439,- pr. person.

I Hamborg er der masser at give sig til. Besøg den berømte og berygtede Reeperbahn, byens måske mest kendte gade, hvor nattelivet udfolder sig. Barokkirken St. Michaelis er Hamburgs signaturvartegn. Kirken har plads til 3.000 personer, og hvis man ønsker at opleve en af byens bedste udsigter, så kan man tage turen op i kirkens tårn via en elevator. Man kan også gå op af de 452 trappetrin, så får man, udover en høj puls, også mulighed for at se tårnets klokker og tårnurets mekanik helt tæt på. Elsker du at shoppe, så er du kommet til den helt rigtige by. Der er både shoppingcentre som Kaisergalerie, Karlstadt og Europa Passage, men I må ikke gå glip af hovedgaden Moenckebergstrasse, hvor alverdens mærkevarer kan købes. Hvis du er på udkig efter vintage og mindre butikker, så smut en tur forbi Marktstrasse.

Jeg har samlet mine bedste tips til byen i artiklen: ‘Hamborg – de bedste tips til en weekendtur‘. Her kan du finde endnu mere inspiration til din storbyferie i Hamborg.

Storbyferie i Hamborg

Det er på Travelcircus.dk, at du finder hoteltilbuddet. Hjemmesiden er på engelsk, men det skal ikke afskrække jer fra at benytte hoteltilbuddet. Prisen er i danske kroner, og det er let at navigere rundt på sitet.

I bliver indkvarteret på Park Inn by Radisson Hamburg Nord (3,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 179 anmeldelser), der er placeret blot 15 minutter fra Hamborg Airport. Med i opholdet er daglig morgenmadsbuffet, så I kan starte dagen helt perfekt.

I bor på et dobbeltværelse på Park Inn by Radisson Hamburg Nord, og her er alt, hvad I behøver for at skabe en god storbyferie-base. Luksuriøs kingsize-seng, et praktisk skrivebord med siddepladser, en Tassimo kaffe-og temaskine, en gratis flaske mineralvand ved ankomsten, klimaanlæg, gratis wi-fi og fladskærms-tv. Det rummelige badeværelse har også en hårtørrer, hotel-toiletartikler og badekar til en afslappende stund efter en dag med shopping og seværdigheder.

hamborg wp

 

 

 

 

deal-screenshot

Hmaborg
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning