fra kr. 819

Tysklands andenstørste by byder på mange farverige og underholdende oplevelser: Den berømte og berygtede Reeperbahn, byens berømte gade, hvor nattelivet udfolder sig, barokkirken St. Michaelis, Hamburgs signaturvartegn, og shoppinggaden Moenckebergstrasse. Og byen ligger blot få timers kørsel fra Danmark, så det er den perfekte destination for en storbyferie.

Med dette tilbud får du, udover hotel og lækker morgenmadsbuffet, også entré til chokolademuseet Chocoversum. Her venter chokolade i lange baner, når I på en 90 minutters lang guidede tur får hele chokoladens historie fra kakaobønne til det færdige cremede produkt. Og der er selvfølgelig smagsprøver undervejs. Prisen er fra 819,- pr. person for dette ophold.

Jeg har samlet mine bedste tips til byen i artiklen: ‘Hamborg -de bedste tips til en weekendtur’.

Storbyferie i Hamborg med entré til chokolademuseum

Det er på Travelbird.dk, at du finder tilbuddet på en storbyferie i Hamborg.

I bliver indkvarteret i hjertet af det hele. Jeres hotel, Cityhotel Monopol Hamburg, ligger nemlig midt på den berømte Reeperbahn i centrum af Hamborg, kun 6 minutters gang fra den nærmeste undergrundsstation, St. Pauli.

I bor på et moderne indrettede dobbeltværelse, der er udstyret med kabel-TV og eget badeværelse med gratis toiletartikler. Der er wi-fi på værelset, som er gratis en time om dagen.

Famous Hamburger Landungsbruecken with harbor and traditional pa

 

 

 

deal-screenshot

hamborg screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning