Storbyferie i Düsseldorf

Oplev magien i den nymoderne metropol

  • Stjerner
p.p. from kr. 555

Tyskland rummer et utal af storbyer. Nogle mere interessante end andre. Men Düsseldorf er bestemt en af de mere spændende. En slags moderne metropol, som omkranser Rhinen. Eller, faktisk så ligger byen, både den gamle og nye del, primært på østsiden af Rhinen. Her kan du gå fra historiske bygninger til imponerende skyskrabere indrammet i glas på kort tid.
Konstant ser du dyre biler suse igennem gaderne og designer butikker på hvert et gadehjørne, især på shoppinggaden Königsallee.

Dusseldorf er klart en af de mest moderne byer i det tætbefolke Ruhrområde, hvor milionbyerne nærmest ligger side om side.

Storbyferie i Düsseldorf

Hvis du også er fanget af storbyen nu, og vil opleve lidt af den magi, der overgik byen, da Tour de France feltet gæstede den, så se med her.
Jeg har fundet nemlig fundet et lækkert firestjernet hotel, NH Düsseldorf City, som ligger centralt i byen og stadig er til at betale.

I bor centralt i byen, blot 10 minutters gang fra hovedbanegården, og i gåafstand til Königsallee. Men der er også fine metroforbindelser omkring hotellet, hvis I vil på opdagelse i den store by. En tur ud til Mediahafen og Rheinturm er bestemt noget, som jeg vil anbefale.

I kan finde flybilletter hertil på Momondo.dk

deal-screenshot

Capture3