fra kr. 739

Berlin – hvor skal jeg nærmest begynde? Om du er til shopping, historiske seværdigheder, kulturelle aktiviteter eller et farverigt natteliv, så finder du det hele i Berlin.

Og med dette tilbud kan du fra bare 739 kroner få 2 overnatninger på det 4-stjernede DORMERO Hotel Berlin Ku’damm i hjertet af Berlin inkl. morgenmad, velkomstdrink og minibar.

 Jeg har gjort lidt forarbejde for dig, så du ved, hvor du skal søge hen, når du lander i den tyske hovedstad. Læs alle mine bedste råd i artiklen: Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad.

Storbyferie i Berlin, lige midt i hjertet af byen

Hvis du synes, at en storbyferie i Berlin lyder lokkende, så klik dig ind på Travelbird.dk. Det er her, du finder denne favorable deal.

I tjekker ind på DORMERO Hotel Berlin Ku’damm, (4 ud af 5 på TripAdvisor basert på 245 anmeldelser) som er det tidligere Brandenburger Hof Berlin. Hotellets indretning er en kombination af det klassiske og det moderne, og der er en hyggelig stemning og atmosfære på det 4 stjernede hotel. Hotellet råder over en restaurant, en lounge og en bar. Derudover er der fri adgang til hotellets fitness- og spaområde. Værelserne har en størrelse på 20-35 m² og er indrettet med dobbelt- eller kingsize-seng, aircondition, skrivebord, hvilehjørne, TV samt gratis wi-fi. Badeværelset er udstyret med bruser eller badekar, makeupspejl, hårtørrer samt Wohlfühlbox (en boks med lækre toiletsager).

DORMERO Hotel Berlin Ku’damm ligger centralt i Berlin med ca. 20 minutters gang til Kurfürstendamm.

Berlin

deal-screenshot

Berlin 1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning