fra kr. 669

Amsterdam er en skøn storby, der lokker med sin dejlige atmosfære og hyggelige gader. Og nu er der endnu en grund til at besøge den skønne by – nemlig dette hotel:

Hotel Arena er et 4-stjernet hotel, der har til huse i en elegant, historisk bygning og byder på et klassisk interiør. Hotellet er placeret i det østlige Amsterdam, og med blot få minutters gang til det nærmeste stoppested kan I nemt komme ind til centrum. Amsterdam er en udpræget cykelby, så I kan selvfølgelig også leje en cykel på hotellet og udforske byen på to hjul. I restauranten serveres der både lokale og internationale retter, og på terrassen kan I slappe af med en drink fra baren.

Amsterdam byder på en perlerække af fascinerende og spændende attraktioner. Jeg har samlet nogle af de bedste tips til den hollandske hovedstad i denne lille guide: De bedste tips til Amsterdam.

Storbyferie i Amsterdam

Skynd jer ind på Travelbird.dkher finder I hoteltilbuddet.

Jeres deluxe dobbeltværelse er indrettet med en dobbeltseng, fladskærms-TV, aircondition, gratis wi-fi, minibar, telefon, værdiboks, kaffe- og tefaciliteter samt et badeværelse med hårtørrer. Opholdet er desuden inklusiv velkomstdrink og morgenmad.

arena
Hotel Arena

 

 

 

deal-screenshot

amsterakdaåop
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning