Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Er I også tilhængere af luksus og selvforkælelse på ferien? Så skal I kigge med på dette tilbud! For jeg har nemlig fundet et super godt tilbud med SecretEscapes. Her kan I nyde et romantisk ophold i Kærlighedens By. På hotellet kan I nyde en super smuk udsigt over Montmartre og Sacre Coeur og kvarteret Binet. I får også morgenmad og velkomstdrink med i tilbuddet.

Hvis I leder efter inspiration til, hvad I skal se i Paris, så har jeg lavet en rejseguide til Kærlighedens by, som I kan læse.

Storbyferie på Boutique Hotel i Paris

Hotellet, som I skal bo på, hedder The Originals Paris Maison. Hotellet åbnede dørene i 2018, og det betyder, at alt i hotellet er nyt og moderne. Dog er der hint af de klassiske tendenser, og hotellet har da også rigtig meget charme! I skal bo på lyse og komfortable værelser, som er perfekte til at slappe af i efter en lang dag med sightseeing i Paris’ gader. Hotellet ligger i gåafstand fra smukke Montmartre, og desuden kan I let tage undergrunden ind til centrum af byen, hvis I vil besøge flere af byens mange seværdigheder.

 • Storbyferie på Boutique Hotel i Paris
   • Destination: Paris, Frankrig
   • Afrejseperiode: 6. februar – 30. november
   • Rejselængde: Minium 1 nat
   • Hotel: The Originals Paris Maison Montmartre
   • Pension: Morgenmad
   • Pris: Spar 54% – log ind på Secret Escapes for at se tilbuddet

I kan finde fly til Paris lige her.

deal-screenshot

deal-paris