Storbyferie på Boutique Hotel i Paris

Bo på luksushotel i Paris med udsigt til Montmartre (inkl morgenmad)

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
fra kr. 370

Er I også tilhængere af luksus og selvforkælelse på ferien? Så skal I kigge med på dette tilbud! For jeg har nemlig fundet et super godt tilbud med SecretEscapes. Her kan I nyde et romantisk ophold i Kærlighedens By. På hotellet kan I nyde en super smuk udsigt over Montmartre og Sacre Coeur og kvarteret Binet. I får også morgenmad og velkomstdrink med i tilbuddet.

Hvis I leder efter inspiration til, hvad I skal se i Paris, så har jeg lavet en rejseguide til Kærlighedens by, som I kan læse.

Storbyferie på Boutique Hotel i Paris

Hotellet, som I skal bo på, hedder The Originals Paris Maison. Hotellet åbnede dørene i 2018, og det betyder, at alt i hotellet er nyt og moderne. Dog er der hint af de klassiske tendenser, og hotellet har da også rigtig meget charme! I skal bo på lyse og komfortable værelser, som er perfekte til at slappe af i efter en lang dag med sightseeing i Paris’ gader. Hotellet ligger i gåafstand fra smukke Montmartre, og desuden kan I let tage undergrunden ind til centrum af byen, hvis I vil besøge flere af byens mange seværdigheder.

 • Storbyferie på Boutique Hotel i Paris
   • Destination: Paris, Frankrig
   • Afrejseperiode: 6. februar – 30. november
   • Rejselængde: Minium 1 nat
   • Hotel: The Originals Paris Maison Montmartre
   • Pension: Morgenmad
   • Pris: Spar 54% – log ind på Secret Escapes for at se tilbuddet

I kan finde fly til Paris lige her.

deal-screenshot

deal-paris