fra kr. 899

En storbyferie i Amsterdam er altid en god idé. Den hyggelige atmosfære, kanalerne, de små caféer og de mange shoppingmuligheder. Det er en af de mest populære hovedstæder at tage på storbyferie i i Europa, og det er forståeligt. Alt er i gå-afstand, og hvis du bliver træt i benene, så kan du hoppe på en kanalrundfart og opleve den skønne by fra vandet af.

Med denne ferie kan du vælge mellem 3, 4 eller 5 dage på 4-stjernet hotel i den skønne by inklusive morgenmad. Prisen er fra 899,- pr. person, ved to personer som et kør selv-tilbud. Men du kan også finde billige flybilletter via Momondo.dk.

Jeg har samlet mine bedste tips og tricks i artiklen ‘De bedste tips til Amsterdam‘. Her kan du læse om kulturelle seværdigheder i byen, det legendariske natteliv, shopping og meget mere.

Find billetter til seværdighederne i Amsterdam og spring køen over via Tiqets.com

Storbyferie i Amsterdam

Det er på Travelbird.dk, at I finder dette tilbud.

I bliver indkvarteret på Savoy Hotel Amsterdam, der ligger i det trendy Amsterdam Syd midt i De Pijp-kvarteret. Fra hotellet er det let at komme en tur til Rijksmuseum, få en øl på Heineken-museet eller slentre en tur ned af det spændende Albert Cuyp marked. Sporvognen stopper næsten lige uden for hotellet, så det er intet problem at opleve resten af byens seværdigheder.

Opholdet er inklusiv morgenmad, som I får i hotellets spisestue, hvor der også er TV. Jeres værelse er indrettet med enten dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, fladskærms-TV med DVD-afspiller, telefon, hårtørrer, siddehjørne, klædeskab, pengeskab, minibar samt badeværelse med bruser.

Amsterdam summer sunrise iStock_000048084840_Large-2

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning