Spar 41% på Storbyferie i Amsterdam

Spar 41%: 3, 4 eller 5 dage på centralt hotel inklusive morgenmad

  • Hotel Savoy Hotel Amsterdam
  • Måltider No Catering
Holidayguru recommends 15.04.16 til 30.07.16
p.p. from kr. 1039

En storbyferie i Amsterdam er altid en god idé. Den hyggelige atmosfære, kanalerne, de små caféer og de mange shoppingmuligheder. Det er en af de mest populære hovedstæder at tage på storbyferie i i Europa, og det er forståeligt. Alt er i gå-afstand, og hvis du bliver træt i benene, kan du hoppe på en kanalrundfart og opleve den skønne by fra vandet af.

Med denne ferie kan du vælge mellem 3, 4 eller 5 dage på 4-stjernet hotel i den skønne by inklusive morgenmad. Prisen er fra 1.039,- pr. person ved to personer. Tilbuddet inkluderer “kun# hotelophold med morgenmad, men man kan sagtens køre til Amsterdam. Fra den dansk-tyske grænse ved Padborg tager køreturen kun 6 timer. Har du dog ikke lyst til at betale for parkering i storbyen, kan du tage toget, eller finde billige flybilletter til Amsterdam under mit faneblad “find billige flybilletter“.

Jeg har samlet mine bedste tips og tricks i min rejseguide til Amsterdam. Her kan du læse om kulturelle seværdigheder i byen, det legendariske natteliv, shopping og meget mere.

Find billetter til seværdighederne i Amsterdam og spring køen over via Tiqets.com

Spar 41% på Storbyferie i Amsterdam

Det er på Travelbird.dk, at I finder dette tilbud.

I bliver indkvarteret på Savoy Hotel Amsterdam****, der ligger i det trendy Amsterdam Syd midt i De Pijp-kvarteret. Fra hotellet er det let at komme til Rijksmuseum, få en øl på Heineken-museet eller slentre en tur ned af det spændende Albert Cuyp marked. Sporvognen stopper næsten lige uden for hotellet, så det er intet problem at opleve resten af byens seværdigheder.

Opholdet er inklusiv morgenmad, som I får serveret i hotellets spisestue. Jeres værelse er indrettet med enten dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, fladskærms-TV med DVD-afspiller, telefon, hårtørrer, siddehjørne, klædeskab, pengeskab, minibar samt badeværelse med bruser.

Storbyferie i Amsterdam

deal-screenshot