fra kr. 999

Tag på en aktiv ferie i skønne Mayrhofen i Østrig! Det grønne og smukke bjerglandskab lægger op til masser af aktiviteter, og I har også adgang et stort, lækkert wellnessområde hvor I kan slappe af efter en oplevelsesrig dag.

Mayrhofen er et populært skisportssted om vinteren, men om sommeren er stedet et sandt paradis for aktive feriegæster i alle afskygninger. Området byder på et væld af spændende aktiviteter – alt fra vandreture, svømning og mountainbiking til golf, rafting og paragliding! I kan også komme op i højderne på en trætopsklatrebaner, besøge nogle af Zillertals dygtige håndværkere i deres værksteder, eller smage på nogle af områdets lækre råvarer i alpehytterne eller på de prisvindende restauranter.

Sportsferie i Østrig

Det er på Travelbird.dk I finder denne deal til en aktiv ferie i Østrig.

I bor på Sporthotel Manni, som er et 4-stjernet hotel som ligger centralt i Mayrhofen. Her er der masser aktiviteter I kan lave og trænger I til at slappe af, kan I besøge hotellets wellnessområde. Der er panoramaudsigt, så I kan nyde synet af den smukke natur udenfor, og så er der både finsk sauna, bio-sauna, dampbad og fitnessrum. På hotellets tagterrasse finder I en opvarmet swimmingpool, hvor I kan læne jer tilbage og skue ud over landskabet. Værelset er indrettet med TV, radio, telefon, minibar, værdiboks, skrivebord, siddeområde og gratis WiFi. I har desuden eget badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer samt badekåber og tøfler til 2 personer.

østrig1

3, 4, 5 eller 8 dages aktiv sportsferie i Østrig på det 4-stjernede Sporthotel Manni inkl. halvpension og adgang til wellness

  • Rejseperiode: 31. juli – 6. oktober, 2016
  • Rejselængde: 2, 3, 4 eller 7 nætter
  • Hotel: Sporthotel Manni
  • Bedømmelse: 4,5/5 på TripAdvisor ud af 160 anmeldelser + udmærkelsescertifikat
  • Beliggenhed: 10 minutters kørsel til Zell am Ziller
  • Pension: Halvpension (morgenbuffet og 4-retters middag inkl. salatbuffet)
  • Køretid: Ca 11 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse
  • Pris: Fra 999,- pr. person

deal-screenshot

østrigsnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning