fra kr. 2439

“I don’t need Therapy – I just need to go to Iceland’ – et citat, jeg så på Facebook. Og hvor er det korrekt! Aldrig har jeg oplevet et land, som på samme måde formår at sænke skuldrene og sende dig direkte i en tilstand af lykke. Så hvis du ikke har besøgt det smukke og imponerende land endnu, så er det på tide.

Lysten til at tage afsted blev heller ikke mindre, da jeg faldt over dette hotel på Trivago. Wow! ION Luxury Adventure Hotel er ikke i den billige ende af skalaen, men jeg synes, det er værd at overveje en enkelt eller to overnatninger. Jeg mener, prøv at se den udsigt fra swimmingpoolen!

hotel island

Hotellet er belligende midt i den rå og ekstreme natur i Island. Mindre end en times kørsel fra Reykjavík toner hotellet sig majestætisk op. ION Luxury Adventure Hotel er placeret på Hengill-bjerget, 18 kilometer fra nationalparken Thingvellir, som står opført på UNESCO’s verdensarvsliste. Hotellet danner den perfekte base, hvorfra I kan udforske Islands hårdføre natur og tage på eventyr.

På hotellets egen restaurant og bar kan I glæde jer til en menu, der fokuserer på friske, lokale ingredienser serveret med et twist og ledsaget af en bred vifte af øl, likør og spiritus fra Islands mange mikrobryggerier. I kan passende dase i den 10 meter lange opvarmede udendørs pool efter et restaurant-besøg.

Spektakulært drømmehotel i Island med fantastisk udsigt

Trivago kan du se endnu flere fantastiske billeder fra hotellet og booke dit ophold.

hotel islanskfd

 

 

deal-screenshot

island scvren
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning