fra kr. 873

Blot en kilometer fra Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen er hotellet Meliá Berlin placeret. Du kan lige nu sikre dig rabat på din overnatning på det 4-stjernede hotel.

Berlin er den perfekte destination for en storbyferie. Og med blot fire timers kørsel fra den danske grænse, så er det også et rejsemål, der kan nås i bil på kort tid.

Uanset om du er til shopping, historiske seværdigheder, kulturelle aktiviteter eller et farverigt natteliv, så finder du det hele i Berlin. Det er derfor, jeg er så vild med den tyske hovedstad! Jeg har samlet mine bedste råd og tips i artiklen Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad. 

Bestil i dag og spar penge på 4-stjernet hotel i hjertet af Berlin

I dag kan du på Hotels.com spare penge, hvis du booker værelse på Meliá Berlin.

Dette luksushotel tilbyder 2 restauranter og har en dejlig central placering. Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen finder du kun en kilometer væk, mens Alexanderplatz og Checkpoint Charlie-museet er beliggende to kilometer væk – Du er altså i gåafstand til de vigtigste seværdigheder!

TripAdvisor scorer hotellet 4 ud af 5. I kommentarfeltet kan du læse flotte anmeldelser som f.eks.: “Melia Hotel gjorde vores første tur til Berlin til en fornøjelse”, “værelset og restauranterne er til 5 stjerner, og morgenmaden er uforglemmelig” og “fremragende hotel”.

Udover restauranter, så er der også et fitnesscenter tilknyttet hotellet, og der er gratis wi-fi. Værelserne er bl.a. udstyret med pengeskab, privat badeværelse og aircondition. Morgenmad er ikke en del af dette tilbud, men det er muligt at tilkøbe.

hotel berlin
Kilde: Hotels.com

deal-screenshot

Berlin