fra kr. 599

Her er der tale om et godt tilbud! Normalt koster en overnatning på Nassima Royal Hotel i Dubai flere tusinde kroner, men lige nu kan du spare virkelig meget og kun betale fra 599,- pr. nat!

På hotellet befinder I jer i hjertet af Dubai. Der er ikke langt til den smukke Zabeel Park og Dubai Zoo. Hotellet råder over en spa, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Her er også et motionscenter og en udendørs pool. Hvis I hellere vil til stranden, så kommer I let det. Der tilbydes nemlig gratis busservice, der tager gæsterne til stranden eller indkøbscentret.

De udvalgte dage for dette ophold er fra onsdag til søndag, og en forlænget weekend i Dubai er den perfekte måde at opleve byen på. I må ikke misse Burj Khalifa, når I besøger byen. Verdens højeste bygning, der dominerer Dubais skyline er svær at undgå, og både turen op i den imponerende bygning samt den fantastiske udsigt er enestående! Uanset om I elsker at shoppe eller ej, så er en tur i et af byens storcentre en oplevelse. Det er næsten ikke til at fatte, hvor mange butikker, det er muligt at proppe ind i ét center. Jeg vil anbefale Dubai Mall, der er placeret ved siden af Burj Khalifa. Husk at opleve det storslåede springvandsshow, der finder sted om eftermiddagen.

Spar mange penge på 5-stjernet luksushotel i Dubai

Det er på Trivago, at I kan sikre jer en billig luksuriøs overnatning i Dubai. Her kan I se endnu flere skønne billeder, finde mere information og booke jeres overnatning.

deal-screenshot

Dubai1 (1)