fra kr. 641

Her er der tale om et godt tilbud! Normalt koster en overnatning på Nassima Royal Hotel i Dubai over tusinde kroner, men lige nu kan du spare over 51% og kun betale fra 641,- pr. nat!

På hotellet befinder I jer i hjertet af Dubai. Der er ikke langt til den smukke Zabeel Park og Dubai Zoo. Hotellet råder over en spa, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Her er også et motionscenter og en udendørs pool. Hvis I hellere vil til stranden, så kommer I let det. Der tilbydes nemlig gratis busservice, der tager gæsterne til stranden eller indkøbscentret.

Når I rejser til Dubai I må ikke misse Burj Khalifa, verdens højeste bygning, der dominerer Dubais skyline er svær at undgå. Både turen op i den imponerende bygning samt den fantastiske udsigt er enestående! Uanset om I elsker at shoppe eller ej, så er en tur i et af byens enorme storcentre en oplevelse. Det er næsten ikke til at fatte, hvor mange butikker, det er muligt at proppe ind i ét center. Jeg vil anbefale Dubai Mall, der er placeret ved siden af Burj Khalifa. Husk også at opleve det storslåede springvandsshow, der finder sted om eftermiddagen.

Spar mange penge på 5-stjernet luksushotel i Dubai

Det er på Trivago, at I kan sikre jer en billig luksuriøs overnatning i Dubai. Her kan I se endnu flere skønne billeder, finde mere information og booke jeres overnatning.

deal-screenshot

Dub1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning