fra kr. 529

Hvis du planlægger en rejse til den indonesiske drømme-ø Bali, så har jeg fundet et resort på Bali, jeg synes, du bør overveje. Og prisen er helt rimelig, taget de smukke og luksuriøse omgivelser i betragtning.

The Nirwana Resort and Spa er placeret ved stranden Candi Dasa på den sydøstlige del af Bali. Resortet danner de perfekte rammer for en ferie, hvor afslapning og ro er i centrum.

bali

Glæd jer til at slænge jer ved den udendørs pools med udsigt over Det Indiske Ocean, mens I nyder en drink fra hotellets bar. Her er også en døgnåben reception samt restaurant. Gæsterne bydes på gratis eftermiddagste, og der er gratis transport til Candidasa-området, der ligger ved kysten.

Hvis I har pakket vandreskoene, så kan I tage på ture eller dagsudflugter til landsbyen Tenganan. I receptionen kan I få hjælp til at arrangere snorkling- og fisketure. Efter en dag med aktiviteter, kan man nyde en beroligende massagebehandling i Nirwana Spa.

Hvis vil vil have flere tips og tricks til Bali, så tjek min artikel ud: Magiske Bali – tips til den perfekte rejse.

Smukt og lækkert 4-stjernet resort på Bali

Tilbuddet finder du hos Trivago. Med dette tilbud bor I på et Superior-værelse med udsigt til have. Værelset er bl.a. udstyret med minibar, privat badeværelse og aircondition. Derudover er dette tilbud inklusiv morgenmad.

bali sfd

deal-screenshot

bali-deal
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning