fra kr. 1103

Wow! Luksuriøst hotel på Santorini i en klasse for sig selv. Det er svært ikke at drømme sig til den græske ø, når du ser billederne fra dette skønne hotel. Tænk at vågne op til den her udsigt:

santo2

Det 4-stjernede Belvedere Suites er belligende på Santorini, der er en skøn, græsk ø. Normalt koster en overnatning på det luksuriøse hotel 2220,- pr. nat, men lige nu kan du spare 50 %. Prisen pr. overnatning er 1103,-. Det er stadigvæk en del penge, men hvis du ønsker luksus, afslapning og et formidabelt hotel, så er dette det helt rigtige.

Santorini er karakteriseret ved de mange hvide huse med blåmalede døre og vinduer. Øen er resultatet af et vulkanudbrud for tusinder af år siden, og det kan ses i det dramatiske landskab. Vestkysten er bjergrig, mens østkysten er præget af fine strande med sort lavasand. Naturen her er en hel speciel oplevelse, og det er svært ikke at blive blæst bagover, for her er virkelig smukt. Blåt hav så langt, som øjet rækker, og fantastiske solnedgange.

Spar 50 % på luksuriøst hotel på Santorini

Det er på Trivago, at du kan finde hoteltilbuddet.

Belvedere Suites (87 ud af 100 på Trivago Rating Index) er belligende i Firostefani på Santorini. Hotellet råder over mange faciliteter, der skaber de perfekte rammer for en dejlig ferie. Du kan springe i swimmingpoolen og nyde den fantastiske udsigt. Du kan også starte dagen med god samvittighed og besøge hotellets motionscenter. På hotellet er der derudover både en snackbar, barlounge og buffetrestaurant. Køkkenet serverer både lokale og internationale retter, så der er noget for enhver smag.

Hotellets værelser er indrettet med tv, minibar, en hårtørrer og aircondition. Wi-fi kan tilkøbes. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og hvis I har lejet en bil, så er der parkering (mod gebyr) tilknyttet hotellet.

san3

santo

 

 • Overnat på luksuriøst hotel på Santorini til favorabel pris
  • Rejseperiode: 10. april. 2016 – 11. april, 2016
  • Rejselængde:: 1 overnatning
  • Hotel: Belvedere Suites
  • Bedømmelse: 87 ud af 100 på Trivago Rating Index
  • Beliggenhed: Firostefani på Santorini
  • Pension: Morgenmad
  • Find flybilletter her!
  • Pris: 1103,- pr. overnatning

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning