fra kr. 615

Hvis du planlægger en rejse til Thailand, så synes jeg bestemt, du skal lægge vejen forbi Koh Tao. Koh Tao er en charmerende og smuk ø, hvor der både er plads til et farverigt forlystelsesliv og fantastisk snorkling og imponerende natur-oplevelser.

Med dette tilbud bor i på det 4-stjernede Beach Club by Haadtien. Dette resort er omgivet af palmetræer, og der hersker en idyllisk og fredelig stemning. Samtlige værelser er indrettet med trægulv og -vægge, aircondition, fladskærms-tv med kabelkanaler og minibar. De har også alle en siddekrog. Lejligheden har desuden eget badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer

I hotellets restaurant kan gæsterne nyde thailandske retter eller en forfriskende drink fra baren. Der tilbydes roomservice, og der er gratis wi-fi overalt på hotellet.

Thailand: Spar 45 % på drømme-resort

Det er på Trivago, jeg har fundet dette resort. Klik ind og se endnu flere skønne billeder fra resortet. Normalt koster en overnatning 1178,-, men hvis du booker nu, så kan du spare 45 %, og prisen er helt nede i 615,- for et dobbeltværelse med balkon inkl. morgenmad.

thai 1

 

 

 

deal-screenshot

thai screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning