fra kr. 373

10 minutter fra byen Ubud, hvor du både finder forskellige kulturtilbud, cafeer, massage og shopping, ligger Hotel Villa Ubud. Hotellet på Bali er en skøn perle, der danner de perfekte rammer for en ferie, hvor afslapning og ro er i centrum. Lad dig drømme væk for en kort stund i disse billeder:

Bali

Og når du er færdig med at drømme dig væk, så kommer der her lidt fakta om hotellet:

Hotellet råder over 10 værelser, udendørs swimmingpool og spa- og wellnesscenter. Gæsterne kan nyde godt af den gratis shuttle-bus, hotellet tilbyder, der kører rundt i området ved Ubud. Derudover råder hotellet over biler, cykler og motorcykler, gæsterne kan leje. Wi-fi er gratis i fællesområderne.

Spar 45 % på skønt hotel på Bali

Normalpris for en overnatning på Bali Villa Ubud (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 267 anmeldelser) er 692 kroner pr. overnatning, men lige du kan du spare 45 procent, da du kun skal betale 372 kroner. Tilbuddet finder du hos Trivago.

I bliver indkvarteret på et romantisk værelse, der, lige som resten af hotellet, emmer af fred og ro . Værelset er udstyret med tv og dvd-afspiller, sikkerhedsboks, minibar og te- og kaffe. Badeværelset er indrettet med badekar og bruser. På hotellet er der også en restaurant, der serverer lokale retter, men også japansk, kinesisk og italiensk mad.

Hotellet er placeret cirka en times kørsel fra Ngurah Rai International Airport.

bali2
Kilde: Trivago

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning