fra kr. 864

Årh, Barcelona! Den perfekte kombination af storby og strand-charme. Den spanske by er en yderst populær rejsedestination, og det forstår man godt. Maden, de mange attraktioner og den skønne atmosfære er med til at gøre Barcelona helt speciel, og hvis du ikke har besøgt storbyen før, så vil jeg på det kraftigste anbefale, at du pakker din kuffert lige nu!

Her har jeg fundet det perfekte sted at overnatte. Det 4-stjernede designhotel Ayre Hotel Rosellón, blot 200 meter fra Barcelonas berømte Sagrada Familia, med tagterrasse med panoramaudsigt over byen.

I Barcelona kan du glæde dig til at opleve fantastiske smukke bygninger af arkitekten Antoni Gaudi. I bor lige ved siden af Sagrada Familia – kirken, der er et af Gaudís mest kendte bygningsværker, tårner sig op midt i Barcelona. Parc Güell er endnu et af Gaudis værker, og den berømte park er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Her kan du opleve arkitektens organiske arkitektur og samtidig nyde udsigten over Barcelona og Middelhavet. Hvis varmen bliver for meget, og I har brug for at blive nedkølet, så er der masser af muligheder for at tage en dag til stranden og nyde livet der.

Jeg har samlet mine bedste tips til en varm sommerdag i den spanske storby i denne artikel: ‘De bedste tips til en sommertur til Barcelona‘.

Spar 45 % på central designhotel i Barcelona med imponerende tagterrasse

Trivago.dk kan du booke dette designhotel. Det er også muligt at se endnu flere skønne billeder fra det specielle hotel.

Værelserne på Ayre Hotel Rosellón har fladskærms-tv og gratis wi-fi. De er alle udstyret med aircondition og stilfuld, moderne indretning. Der tilbydes 1 gratis flaske mineralvand i minibaren ved ankomsten. Hotellet råder over restaurant og en café, og det er muligt at tilkøbe morgenbuffet, der serveres her.

Hotellet ligger 3 minutters gang fra metrostationen Sagrada Familia, hvorfra der er direkte forbindelse til Barcelonas centrum. Sightseeingbusserne standser mindre end 250 meter fra hotellet.

Ayre Hotel Rosellón danner en perfekt base for en skøn storbyferie.

tri ba fb

 

 

 

 

deal-screenshot

tri barca
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning