fra kr. 626

Dette hotel ved Gardasøen tog et kort sekund pusten fra mig! Hotellet er belligende i byen Limone sul Garda ved Gardasøen i det nordlige Italien. Og da jeg så udsigten fra San Pietro, der er hotellets navn, så måtte jeg dele hoteltilbuddet med jer. Prøv at se her:

garda1
Kilde: Trivago

 

Italien er et populært rejsemål blandt os danskere, og det forstår man godt. Varmere temperaturer, lækre kulinariske oplevelser og smukke naturrige omgivelser. Området omkring Limone sul Garda byder også på mange spændende oplevelser. F.eks. ligger den italienske by Verona, hvor bl.a. William Shakespeares kærlighedstragdie ‘Romeo & Julie’ foregik, ikke langt herfra. En dagstur hertil er oplagt, når du er i området. Hvis du har lyst til at læse mere om Verona, så tag et kig i vores rejsemagasin og læs artiklen: Verona: Tips til den perfekte korte tur.

Spar 35 % på overnatning på hotel ved Gardasøen med fantastisk udsigt

Det er på Trivago, at du finder hoteltilbuddet.

San Pietro (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 156 anmeldelser) råder bl.a. over 89 værelser, restaurant, bar/lounge, 2 udendørs pools og døgnåben reception. Jeres værelse er indrettet med tv, kaffe/temaskine, minibar, privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar, gratis toiletartikler og hårtørrer, aircondition og gratis wi-fi.

Normalt koster en overnatning på den valgte dato i maj 1028,-, men nu kan du spare 35 % og betale 626,- i stedet. Og når du ser billeder fra det hyggelige hotel med den formidable udsigt, så er det svært ikke at lade sig friste.

garda ny
Kilde: Trivago.dk

 

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning