fra kr. 431

Hvad med en storbyferie til den catalanske hovedstad? I dag, og du skal være hurtig, for det er et godt tilbud, kan du spare 25 procent på overnatning på det 4-stjernede hotel Vincci Maritimo.

Barcelona er en yderst populær rejsedestination, og det forstår man godt! Byen har en unik blanding af storby og strand-charme.  Maden og de mange attraktioner i byen er med til at gøre Barcelona helt speciel, og hvis du ikke har besøgt storbyen før, så vil jeg på det kraftigste anbefale, at du pakker din kuffert lige nu og bestiller overnatning på Vincci Maritimo.

Overalt ser man fantastisk smukke bygninger af arkitekten Antoni Gaudi. Læg vejen forbi Sagrada Familia – kirken, der er et af Gaudís mest kendte bygningsværker, tårner sig op midt i Barcelona. Parc Güell er endnu et af Gaudis værker, og den berømte park er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Her kan du opleve arkitektens organiske arkitektur og samtidig nyde udsigten over Barcelona og Middelhavet.

Overnatning på 4 stjernet hotel i Barcelona

Har du lyst til at besøge Barcalona, så kan du sikre dig et rigtig fint hoteltilbud på Hotels.com.  431 kroner for overnatning på 4-stjernet hotel. Vincci Maritimo (4 ud af 5 baseret på 756 anmeldelser på TripAdvisor) har egen restaurant og bar og døgnåben reception. Hotellet er belligende 3,7 kilometer fra kirken Sagrada Familia og 2,1 kilometer fra Mar Bella Strand. Værelserne er bl.a. indrettet med kllimaanlæg, aircondition, minibar, eget badeværelse med badekar eller brusebad, skrivebord, gratis wi-fi og pengeskab. Derudover er der daglig rengøring.

barconal_hotel
Kilde: Hotels.com

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning