fra kr. 663

Har I ikke en hel uges ferie til rådighed, men vil stadig forkæles og opleve noget nyt? Midt i det nordtyske søområde i Mecklenburg-Vorpommern, ligger denne skønne sø Fleesensee, som er udgivet af lækre spahoteller. Ét af disse er det firestjernet TUI BLUE Fleesensee, som denne deal tager jer til.

I kan få minimum 3 dage på dette spahotel, hvor morgenmad er inkluderet i opholdet. Det samme er fri adgang til det 950 m2 store wellnessområde, rabatter på diverse behandlinger samt 20% rabat på den nærliggende golfbane.

Lige nu kan hele denne herlighed bookes til under halv pris, fra bare 700,- pr. person i perioden fra her i september og frem til marts 2018. Bemærk at prisen kan varriere efter årstid og ugedage.

Spaophold ved Fleesensee inkl. morgenmad

Det er på Travelcircus.de, at jeg har fundet dette tilbud på et spaophold ved Fleeseensee.

Indlogeringen sker på et dobbeltværelse, med plads til to voksne. Herfra er der udsigt til søen fra altanen. I har naturligvis også eget badeværelse, hifi-udstyr på værelset og gratis wifi.

Spaområdet byder på både pool, boblebad og et saunaområde med biosauna, finsk sauna, et urte-dampbad, dampgrotte og en saunahave. Her kan I virkeligt få ladt batterierne op igen.
I bør heller ikke snyde jer selv for et måltid i hotellets populære restaurant.

deal-screenshot

fleseensee
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning