fra kr. 963

Nu har I mulighed for at nyde et afslappende spaophold i Nordtyskland på det romantiske Hotel Fuchsbau, der er beliggende i byen Timmendorferer Strand i Nordtyskland. Turen hertil fra den dansk-tyske grænse tager cirka 2 timer.

Hotellet skaber de perfekte rammer for en dejlig miniferie. Det 4-stjernede hotel har en elegant indretning, og det er ideel enten for en romantisk pause med din partner eller for en kort familieferie. Opholdet inkluderer fri adgang til skønt wellness-område. Efter en afslappende spadseretur langs Timmendorfer Strand kan I slappe af i det 700m² store spa-område. Dyk ned i den indendørs pool, besøg en af saunaerne eller prøv det tyrkiske bad. I kan også forkæle jer selv med en massagebehandling, scrubs, ansigtsbehandlinger og kropsindpakninger.

Spaophold i Nordtyskland

Det er på Travelcircus, at du finder dette tilbud på et spaophold, der inkluderer min. 2 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmadsbuffet, 1 x 3-retters middag og fri adgang til wellness-område. Pris fra 963,- pr. person.

Udover fri adgang til wellness-område, så kan I også se frem til en 3-retters middag på jeres ankomstaften. På Hotel Fuchsbau tager de madoplevelsen alvorligt. Jeres 3-retters menu afsluttes med et udvalg af dekadente franske oste, og derudover er der også en lækker morgenmadsbuffet, som I kan se frem til hver morgen. Gourmetbuffet med friskbagt brød, vafler, æg og friskpresset appelsinjuice – så starter dagen godt!

Jeres dobbeltværelse er bl.a. udstyret med en komfortabel dobbeltseng, en Nespresso-maskine og gratis wi-fi. Og så er der naturligvis fri adgang til wellness-området på dette spaophold i Nordtyskland.

BEMÆRK: Dette tilbud finder du på Travelcircus. Du må ikke lade dig afskrække af, at sitet er på engelsk. Det er ganske ligetil at navigere rundt på. Hvis du alligevel har spørgsmål til bookingen, så skriv en kommentar til mig, jeg vil meget gerne hjælpe.

deal-screenshot

deal-bad-nt