fra kr. 963

Nu har I mulighed for at nyde et afslappende spaophold i Nordtyskland på det romantiske Hotel Fuchsbau, der er beliggende i byen Timmendorferer Strand i Nordtyskland. Turen hertil fra den dansk-tyske grænse tager cirka 2 timer.

Hotellet skaber de perfekte rammer for en dejlig miniferie. Det 4* hotel har en elegant indretning, og det er ideel enten for en romantisk pause med jeres partner eller for en kort familieferie. Opholdet inkluderer fri adgang til skønt wellness-område. Efter en afslappende spadseretur langs Timmendorfer Strand kan I slappe af i det 700m² store spa-område. Dyk ned i den indendørs pool, besøg en af saunaerne eller prøv det tyrkiske bad. I kan også forkæle jer selv med en massagebehandling, scrubs, ansigtsbehandlinger og kropsindpakninger.

Spaophold i Nordtyskland

Det er på Travelcircus, at I finder dette tilbud på et spaophold, der inkluderer min. 2 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmadsbuffet, 1 x 3-retters middag og fri adgang til wellness-område. Pris fra 963,- pr. person.

Udover fri adgang til wellness-område, så kan I også se frem til en 3-retters middag på jeres ankomstaften. På Hotel Fuchsbau tager de madoplevelsen alvorligt. Jeres 3-retters menu afsluttes med et udvalg af dekadente franske oste, og derudover er der også en lækker morgenmadsbuffet, som I kan se frem til hver morgen. Gourmetbuffet med friskbagt brød, vafler, æg og friskpresset appelsinjuice – så starter dagen godt!

Jeres dobbeltværelse er bl.a. udstyret med en komfortabel dobbeltseng, en Nespresso-maskine og gratis wi-fi. Og så er der naturligvis fri adgang til wellness-området på dette spaophold i Nordtyskland.

BEMÆRK: Dette tilbud finder I på Travelcircus. I må ikke lade jer afskrække af, at sitet er på tysk. Det er ganske ligetil at navigere rundt på. Hvis I alligevel har spørgsmål til bookingen, så skriv en kommentar til mig, jeg vil meget gerne hjælpe.

deal-screenshot

deal-bad-nt