Spaophold i Nordtyskland

Min. 2 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmadsbuffet og adgang til wellness-område i juli

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Hotel Fuchsbau
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
fra kr. 1315

Nu har I mulighed for at nyde et afslappende spaophold i Nordtyskland på det romantiske Hotel Fuchsbau, der er beliggende i byen Timmendorferer Strand i Nordtyskland. Turen hertil fra den dansk-tyske grænse tager cirka 2 timer.

Hotellet skaber de perfekte rammer for en dejlig miniferie. Det 4* hotel har en elegant indretning, og det er ideel enten for en romantisk pause med jeres partner eller for en kort familieferie. Opholdet inkluderer fri adgang til skønt wellness-område. Efter en afslappende spadseretur langs Timmendorfer Strand kan I slappe af i det 700m² store spa-område. Dyk ned i den indendørs pool, besøg en af saunaerne eller prøv det tyrkiske bad. I kan også forkæle jer selv med en massagebehandling, scrubs, ansigtsbehandlinger og kropsindpakninger.

Spaophold i Nordtyskland

Det er på min hotel finder, at I finder dette tilbud på et spaophold, der inkluderer min. 2 nætter fra 25. – 27. juli i dobbeltværelse inkl. morgenmadsbuffet og fri adgang til wellness-område. Pris fra 1.315,- pr. person. Bemærk det kan være billigere at rejse udenfor juli.

Opholdet er med fri adgang til wellness-område samt morgenmadsbuffet.

Jeres dobbeltværelse er bl.a. udstyret med en komfortabel dobbeltseng, en Nespresso-maskine og gratis wi-fi. Og så er der naturligvis fri adgang til wellness-området på dette spaophold i Nordtyskland.

deal-screenshot

fuchsbau