Spaophold i Carlsbad

3 dage i påsken i verdens mest berømte spaby

  • Hotel Imperial
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 809

Var det noget med et ophold i verdens mest berømte spaby? Den har mange navne dog, Karlovy Vary på tjekkisk, og Carlsbad i mere internationale henseender. Jeg nøjes blot med at sige, at den ligger i det vestlige Tjekkiet, og at jeg har fundet et fantastisk spaophold i Carlsbad på det firestjernet Hotel Imperial som inkluderer morgenmad og adgang til hotellets wellnessområde.

Hotellet ligger i udkanten af centrum oppe på et bjerg omgivet af skov. Med andre ord en fantastisk udsigt udover Carlsbad!

Jeg har fundet ledige datoer til jer i Påsken, fra fredag til søndag. Det er bestemt ikke de billigste datoer, så hvis I vil have noget billigere, skal I blot ændre datoerne på Trivago. Det er muligt at spare halvdelene af pris på datoer i fx februar og marts.

Spaophold i Carlsbad inklusiv morgenmad

Det tager cirka 7,5 timer at køre til Carlsbad fra den dansk-tyske grænse. Men alternativt kan du flyve til Prag, som ligger cirka to timer fra Carlsbad med bil.

I har en daglig morgenmadsbuffet på hotellet, så er I fuldt udrustet til et modtage de endeløse spa- og wellnessbehandlinger som hotellet og Carlsbad kan byde på. Et spaophold i Carlsbad handler mere om noget andet end at blive forkælet og genopladet.

Med spaophold på Hotel Imperial kan I også virkeligt fornemme, hvorfor kongelige og adlige fra hele Europa igennem tiderne har kommet til Carlsbad for at blive forkælet.

deal-screenshot

capture1