fra kr. 618

Det er ikke nødvendigt at rejse jorden rundt for at blive forkælet, oplevelse luksus og ikke mindst velbehaget fra en spabehandling. Og hvis I blot tager en dag ud af kalenderen, eller to halve fridage. Ja, så kan et spaophold på Hotel Vejlefjord virkeligt få jeres puls helt ned.

Jeg har desværre ikke selv været der endnu, men mange af mine venner beskriver det som et af Danmarks allerbedste spahoteller. Så da jeg så et godt tilbud, måtte jeg dele det med jer. Det er simpelthen et for godt tilbud, til I skal undvære det. I kan finde tilbudet via SmallDanishHotel.dk

Læs også – Bro-dage: Få mest ud af dine feriedage

Spaophold på Hotel Vejlefjord

Med sin beliggenhed i bøgeskoven ud til fjorden kan det næsten ikke blive mere idyllisk. Der er med andre lagt lidt i ovnen til en romantisk ferie ved Vejle fjord med spa, god mad og smukke rammer.

Her er udendørs opvarmet jacuzzi, indendørs pool og utallige muligheder for spabehandlinger og gourmetoplevelser. Jeres morgenmad er naturligvis også inkluderet i prisen og parkering er også gratis.
Og hvis I alligevel vil have pulsen op, så er der også fitnessfaciliteter på stedet, med andre ord kan et spaophold på Hotel Vejlefjord imødekomme alle jeres ønsker.

Er I på jagt efter andre former for wellness eller spaophold? Så tag et kig på min side “Spaophold – Holidayguru.dk

deal-screenshot

vejlelf
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning