fra kr. 961

Brug for en god gang forkælelse? Det kan man jo altid have behov for, og med dette tilbud fra Travelcircus.de får du minimum 3 dages wellnessferie på et superlækkert og anmelderrost sparesort i Østrig i den lille by Werfenweng ikke langt fra Salzburg.

Blandt høje bjerge, i grønne dale og på alle måder med naturen som nærmeste nabo ligger det 4-stjernet Bergresort Werfenweng, som har et 1.600m2 stort wellnessområde, der står til din frie afbenyttelse på denne minimum 3 dages lange wellnessferie. Morgenmaden er inkluderet i opholdet, som kan bookes fra midten af april og frem til sidst i juli. Prisen starter fra 961,- pr. person ved to personer.

Lækker spaferie i Østrig

Det er på den tyske side Travelcircus.de, at jeg har fundet dette tilbud til dig.

Indlogeringen sker som udgangspunkt på et dobbeltværelse med udsigt til bjergene, med et lille køkken og enten balkon eller terrasse.

Men det er også muligt at blive opgraderet til en ferielejlighed og så følger en velkomstdrink med i pakken.

Tilbuddet er et kør-selv tilbud. Men det er også muligt at flyve til den nærliggende lufthavn i Salzburg, cirka 50 km væk. Flybilletterne kan du finde på Kiwi.com fra cirka 700,- t/r.
I Salzburg Lufthavn vil jeg anbefale dig at leje en bil, så du nemt kan komme omkring i Østrigs smukke landskab. Du kan få gode tilbud på lejebil på Holidaycars.com

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning