fra kr. 469

Har du brug for at komme til væk fra hverdagen og tilbringe en weekend i sus og dus? Så skal du læse med her. Jeg har nemlig fundet et rigtig godt tilbud til det enorme spa Thermen & Badewelt Euskirchen, der ligger i Bonn ved Køln i det nordvestlige Tyskland.

Spaet Euskirchen har et caribisk tema og byder blandt andet på en stor tyrkisblå, opvarmet pool under glaskuppeltaget, 33 graders varmt badevand, adskellige saunaer med hvert sit tema samt et boblebad med masserende stråler. Du kan læse mere om Thermen & Badewelt Euskirchen og bestille wellnessopholdet på Travelbirds hjemmeside.

Bemærk venligst, at børn skal være over 16 år for at komme ind i Thermen & Badewelt Euskirchen. På lørdage kan børn under 16 dog godt komme ind i spa- og vandlavet. På lørdage kommer børn under 4 år gratis ind.

Wellness og vandland i Tyskland

Med i Travelbirds tilbud får du, udover adgang til spaområdet, en eller flere overnatninger på det nærtliggende hotel Mercure Hotel Bonn Hardtberg. Her bor I cirka 10 kilometer fra det centrale Bonn. Bonn er en spændende by, som du sagtens kan bruge en eftermiddag på at udforske.

Dit ophold her inkludere daglig morgenmad, der nydes i hotellets egen restaurant. Du kan selv vælge imellem et dobbeltværelse eller et 3-personers værelse. Begge har gratis wifi og eget badeværelse.

Dette tilbud er en kør-selv ferie. Det tager cirka 8 timer at køre til Bonn fra Danmark.

deal-screenshot

Capture