fra kr. 399

Har starten på det nye år også været ekstra hård ved dig? Så tjek dette tilbud: Lige nu kan du for bare 399 kroner købe et ophold på Brösarps Gästgifveri & SPA i Skåne, som inkluderer morgenmad og gratis adgang til wellness-området.

De naturrige omgivelser, der omkredser Brösarps Gästgifveri, er med til skabe fred og ro, som helt automatisk sænker dine skuldre og får dig ned i gear. Det er det perfekte afbræk i hverdagen eller weekenden.  Brösarps Gästgifveri består af traditionelle og hyggelige bygninger, som bliver suppleret af de moderne spa-forhold, der tilbyder en række forskellige behandlinger og spa-muligheder. Derudover er der kun få kilometer til hav og strand.

Ophold på Brösarps Gästgifveri & SPA i Skåne

Travelbird.dk finder du spa-tilbuddet. Du har mulighed for at købe 2 eller 3 dage, og prisen er fra 399 kroner. Opholdet er inklusiv morgenmad og adgang til spa-området. Udover overnatning og spa, så er der også restaurant tilknyttet Brösarps Gästgifveri. Det tager lidt over en time i bil at komme fra København til Brösarps Gästgifveri & SPA i Skåne.

Området byder på mange andre oplevelser. Oplev f.eks. naturen fra hesteryg eller tag på vandretur i de svenske skove. Der er også mulighed for at tage på ørnesafari, hvor man fra en kamufleret båd kommer helt tæt på de fascinerende ørne. Find inspiration her.

deal-screenshot

brösarp spa
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning